Monday, 7 November 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel


"Dengan ini, I nak tag my super duper busy woman

Irda Garmin

curik masa babe. join jugak tak kira. kalau tak jumpa nanti I muncung panjang panjang
. hiks" by mommycici


 Nak tergelak i baca tulisan mommycici ni,tapi memang teruja  nak join giveaway ni,kalau boleh nak join semua giveaway kawan-kawan,tapi almaklum kan...busy sokmo mama alya ini..


http://jarimanistravel.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

 Wahh cantiknya fridge magnets ni ...Blogger jari manis &scdha sein ni memang blogger yang famous ..memang suka irda baca-baca entry travel diorang,bila hotmummy cici tag irda,confirm tak lepas peluang untuk join tau..

Dan irda tag lagi kawan-kawan blogger untuk join ya..macam mana join?sila klik banner di atas ya...selamat bergiveaway...good luck all my beloved girlfriend...Jom join reen::reenri

irda tag reen ya....good luck :)
Reenri


thank you for reading this entry...appreciated :)

Kongsikan

Related Post

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel
4/ 5
Oleh

21 comments

Tulis comments
avatar
07 November, 2016

Terima kasih join... Good luck yeahhh... Salam kenal juga... Follow #27

Reply
avatar
07 November, 2016

hai Irda..terima kasih sudi join ..good luck..follow sini 58

Reply
avatar
08 November, 2016

all the best kak irda

Reply
avatar
08 November, 2016

yeyy yeayy dia join. moga ada rezeki kita tambahkan FM kat fridge . ehhehe

Reply
avatar
08 November, 2016

dari giveaway jari manis..
http://www.kisahsidairy.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Reply
avatar
09 November, 2016

BW dari giveaway -> http://www.huhahuhajerr.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
Follower #29

Reply
avatar
yuk
09 November, 2016

gud luck..yuk pun join gak contest nie..
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

Reply
avatar
09 November, 2016

Terima kasih Irda! Sweet baca ayat ugutan manja2 dari Mummy cici 😳😂

Reply
avatar
10 November, 2016

good luck irda . Baru nak tag Irda tapi dah join jugak . hihii =)

Reply
avatar
10 November, 2016

good luck ya.. moga ada rezeki untuk menang =)

Reply
avatar
15 November, 2016

https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Reply
avatar
16 November, 2016

singgah BW sini dari list puan penganjur..
smoga berjaya..

Reply
avatar
22 November, 2016

Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 35.
Terima kasih.

http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Reply
avatar
22 November, 2016

Haii singgah sini. Semoga kita ada rezeki utk menang. Hihi

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Reply
avatar
24 November, 2016

haiii..singgah sini dari GA yg sama

http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Reply
avatar
28 November, 2016

Blogwalking sini.. done follow
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

Reply
avatar
28 November, 2016

hi, saya datang dari GA yang sama..:)
Good Luck!

Reply
avatar
08 December, 2016

Tinggal jejak kat sini..
https://kasihkuamani.blogspot.my
All the best
done follow

Reply