Giveaway pertama dari blog irdagarmin.

10:59:00





Giveaway pertama dari blog irdagarmin.
BANNER :Credit freebies:Suhaidasue
Bismillahirrahmanirrahim,

Assalammualaikum ...

"Ingin dipanjangkan usianya?dan dimurahkan rezekinya.Jalinkanlah silaturrahim"..

Sahabat maya yang irda kasihi,(skema ayat permulaan ni..hehe)

sebenarnya tidak tahu cara bagaimana untuk menghargai ukhuwah maya,jika kawan-kawan yang irda jumpa dalam aktiviti harian,belanja makan,belanja coffee-coffee talk,sembang santai,bertukar-tukar idea dan saling bertemu itu sudah biasa.Jadi irda terfikir untuk menghargai anda semua sebagai sahabat maya di dunia blogging.

Sebenarnya dari awal tahun tu dah plan dengan Nadhie nak buat giveaway tapi faktor kesibukan dan kebuntuan idea,akhirnya ia tertangguh begitu sahaja.Tapi bulan november adalah bulan paling irda suka,"my birthday month",Jadi irda nak bagitahu kawan-kawan semua yang irda nak buat giveaway.

Giveway pertama dari blog irdagarmin.

Jadi kalau sudi join lah ya.Apa hadiah irda nak bagi korang?Sebenarnya ,kalau irda hargai seseorang itu sebagai sahabat ,selalunya irda suka bagi buku.Kadang-kadang kalau lawat orang sakit di hospital pun bagi buku,sekurang-kurangnya terisi masa diorang kan dengan benda bermanfaat.


Kali ini irda pun ada 3 buah buku untuk irda beri pada anda dari penulis motivasi iaitu DR.HM Tuah Iskandar AL haj.

Gift :credit freebies:SUHAIDASUE

 3 buah buku ini pernah irda baca dulu di library,dan irda baru beli semalam di karangkraft untuk bacaan anda pula.3 pemenang akan dipilih secara random,1 buah buku untuk 1 pemenang.

...Penulisan DR.HM TUAH ISKANDAR AL-HAJ,adalah motivasi santai yang sangat menarik.Irda adalah peminat setia penulisan Dr.Tuah.

Macam mana nak join?


1. Follow blog irdagarmin.






4. Buat 1 entri, letak banner dan  backlink kan ke entri ini.
Dalam entry  : jika uols ada baca blog irdagarmin sebelum ini,apa topik yang korang suka,banking?atau apa-apa je komen untuk penambah baikkan untuk penulis.cth:(blog irda ni cacamarba,blog irda ni too personal..blog irda ni asyik cite business je bosan lah atau ..blog irda ni best :D huhuheheh)


5. Tinggalkan link entry di ruangan komen untuk irda jejak uols.


Giveaway akan bermula dari  4 November 2017 (12pm) hingga 4 December 2017 (12am)


Jemput join ye kawan-kawan,terima kasih in advance...salam ukhuwah :)
 daaaa...







Appreciate your time reading this entry.

You Might Also Like

72 comments

  1. Yass jadi orang pertama.. Amer join :)
    http://ameridzuan.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  2. GD LUCK IRDA NANTI CUBA JOIN

    ReplyDelete
  3. Hb irda.

    Semoga meriah sambutannya (giveaway)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah..terima kasih wp :)

      Delete
  4. Wahh menarik... boleh join nih..

    ReplyDelete
  5. waa irda menarik ni.. okay due date lambat lagi tu.. insyallah incase sy tak bape nk bz nnti sy join ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hasif..hehehe..boleh2 jom jom..yeay...hehe

      Delete
  6. Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.tq so much shaa...muahhx

      Delete
  7. Irda.. Lea join yaa..

    http://www.leaazleeya.com/2017/11/giveway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.tq so much lea :)

      Delete
  8. Irda, kita dah join :)

    https://nadhiewueen.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
  9. Hihi. Tulah lama dah plan kan :) Tapi, dok busy jee. hee ^^

    ReplyDelete
  10. join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  11. Pokcik join..

    http://www.pokcikblogger.com/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  12. hai sis irda! Saya join ye :D

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/11/giveway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  13. Hai saya join ya

    https://robiahtul.blogspot.my/2017/11/giveway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  14. oh yeah I am joining too. So, hai everyone.

    http://nukilansamurai.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  15. Ain join ya Irda.

    https://ainniah.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irda-garmin.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  16. join..

    https://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  17. Saya join http://www.ronaldmohoni.com/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  18. GV join ya kak Irda. :)
    https://galaksiviral.blogspot.my/2017/11/giveway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  19. waa.. bestnya !! all the best semua !!

    ReplyDelete
  20. akk join jugak

    http://www.umifuzy.com/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
  21. inshaAllah akan join nanti.. :)

    ReplyDelete
  22. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/11/giveway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqqq..good luck ya..salam ukhuwah

      Delete
  23. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  24. Najihah dah joinnnn

    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  25. Kinah join
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  26. yanie join http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  27. http://aunilieyana.blogspot.com/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  28. salam kenal cik Irda... mrs pip join.

    http://www.mrspip.com/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  29. Saya join juga..

    https://niakhairudin.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html?m=0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  30. saya join..

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/11/giveway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  31. cuba nasib

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  32. Hai Irda..Alam join

    https://caramelmacchiyato.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  33. Hai,
    Saya join yeayy
    https://salatulzarida.blogspot.my/2017/11/giveway-birthday-month.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join.Good luck ya.salam ukhuwah :)

      Delete
  34. Assalamualaikum irda,

    Sis join giveaway ini:

    https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    Thank you dear..

    ReplyDelete
  35. hii jemput join n meriahkan segmen GA pertama Ray jugakk

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM